Over VALMORI

TRADITIE IN DE JAREN

Inmiddels meer dan 50 jaar, de evolutie van research in design en ontwikkeling over ons idee van kwaliteit. Wereldwijd gepresenteerd op alle belangrijke beurzen en exposities met als kenmerk: de uitmuntendheid van kwaliteit en design "Made in Italy".

   

Wij willen altijd onze vakkennis en enthousiasme delen met een breed publiek en specialisten en verder groeien met de eigen waarde en de spirit welke een eigen waarde is van de collectie VALMORI.

Gevestigd in de streek Emilia-Romagna, het rijke gedeelte van Italië, tevens de bakermat van de exclusieve Italiaanse auto industrie van raspaardjes zoals Maserati, Lamborghini en Ferrari. Karakteristiek voor vakkennis, technologie en liefde voor het vak welke zich ook kenmerkt voor de uitzonderlijke collectie van VALMORI. 

Heden ten dage uitgegroeid tot een collectie zitmeubelen met een eindeloos hoge kwaliteitsnorm, alleen de beste lederkwaliteiten en honderden soorten stof in alle denkbare kleuren en dessins. Innovatieve modellen, van tijdloze vormgegeven uitgebreide hoeksystemen tot banken met de meest sensationele comfort functies welke niet zichtbaar zijn maar in werking tot een ongekend comfort leiden welke deze collectie van VALMORI een unieke plek in de wereldmarkt geeft.

Kortom: De mooiste materialen, het mooiste stoffeerwerk, de beste kwaliteiten, samengebracht tot de fraaiste modellen.