Over Peressini 

EINDELOZE VARIATIE IN STOELENKEUZE

In 1953 startte ‘vader' Giacomo Peressini met het produceren en verkopen van stoelen, tafels en toebehoren. Dit betekende het begin van het familiebedrijf PERESSINI BROS. Vader bracht deze passie vervolgens over op zijn zoons, Michele en Marco. Het nieuwe merk PERESSINI CASA symboliseert de familietraditie die volledig gewijd is aan meubels, en laat zich het best karakteriseren als een mix van de beroemde Italiaanse stijl met moderne opvattingen over design en productie. 

   

Het resultaat is een elegant, modern en betaalbaar assortiment van producten die worden samengesteld door klanten en designers en die naadloos aansluiten op de eisen van de moderne consument.

De producten van PERESSINI CASA worden tegenwoordig verkocht in 30 verschillende landen over de hele wereld, van Nieuw Zeeland tot Finland. En ondanks dat Peressini's oorsprong en ‘core business' ligt in meubels voor thuis, worden haar producten anno 2015 ook volop gewaardeerd door beroemde bedrijven zoals hotels en openbare locaties.

Uniek voor de stoelenmarkt is het recent gepresenteerde "Seating MyWay" stoelenprogramma. Hiermee beschikt de dealer over een variabel stoelenprogramma met 10 verschillende frame onderstellen in meerdere kleuren en 15 verschillende kuipzittingen welke allen in 5 verschillende stoffen en 2 lederkwaliteiten in alle denkbare kleuren kunnen worden uitgevoerd. Dit wordt ondersteund door een geavanceerd softwareprogramma voor de consument welk per dealer volledig gepersonaliseerd kan worden inclusief verkoopprijzen.

Een demo is te zien door op onderstaande link te klikken:
http://www.seatingmyway.com/